Cautare

7518 de rezultate pentru "persoane fizice" (4.63 secunde)
In acelasi timp, pentru a beneficia de prima propusa de Ministerul Agriculturii, persoanele fizice trebuie sa fie incadrate in sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale la data cedarii, iar terenurile sa nu faca parte din exploatatii comasate prin contracte de arenda sau alte contracte legale.
mazare, salata de legume cu lamaie si ulei, paine neagra Exercitii fizice Exercitiile fizice regulate si activitatea fizica in general obliga organismul nostru sa arda mai multe calorii si, prin cresterea ratei metabolice provocate de acestea, pierderea in greutate continua chiar si cand ne odihnim.
Din bugetul asigurarilor pentru somaj va fi alocata, anual, o suma pentru acordarea de credite in conditii avantajoase si fonduri nerambursabile destinate atat persoanelor fizice, cat si juridice.
Pentru a beneficia de sprijinul financiar acordat de stat, producatorii agricoli galateni trebuie sa fie organizati in asociatii sau organizatii profesionale, organizatii de producatori, grupuri de producatori sau grupuri de producatori recunoscute preliminar dar, in egala masura, pot incasa subventia si persoanele fizice autorizate si persoanele juridice.
Aceasta se completeaza si se depune numai de persoanele fizice. Persoanele fizice trebuie sa declare la Administratia Fiscala toate veniturile in bani si/sau in natura inregistrate pe parcursul anului trecut si care nu sunt trecute in cartea de munca.
Pe de alta parte, exista persoane care vor sa ia un nou credit si se trezesc ca li se respinge dosarul pentru ca figureaza cu datorii uriase de care nici nu aveau cunostinta.
mai mult de cinci persoane fara a avea intocmite contracte de munca, la patru angajatori li s-a facut plangere penala.
Dan Popa ) La 1 ianuarie 2016 populatia rezidenta a tarii era de 19,76 milioane persoane, in scadere cu 110.700 de romani fata fata de 1 ianuarie 2015, au anuntat luni oficialii Institutului Nationalde Statistica.
- Persoane care manifesta interes pentru procurarea de substante care ar putea fi folosite in scopuri teroriste; - Persoane care confectioneaza, detin, transporta ori manipuleaza ilegal, armament, munitii, substante care ar putea fi folosite in scopuri teroriste;
varf triunghiular, cavernos in interior, tunele naturale, ca si cum ar fi o structura in interiorul muntelui, destul de impenetrabil, doua persoane plimbandu-se afara (imposibil de realizat un contact cu ei) si alte doua inauntrul structurii. ... - Poate tocmai de aceea sunt atat de rare contactele fizice cu extraterestrii.
Este vorba de 72 de persoane fizice si zece persoane juridice. De asemenea, s-au pus popriri pe veniturile a 76 de persoane fizice si pe conturile a 61 de societati comerciale.
Toate modificarile se refera la taxe si impozite locale sau la cele judiciare de timbru, modificari deloc numeroase, astfel ca initiatorul nu a ratat ocazia sa imbunatateasca si cuantumul amenzilor pentru contraventiile facute de contribuabili, persoane fizice sau juridice, la prevederile Titlului IX din Codul fiscal, marindu-le binisor, chiar cu 300% pe alocuri.
ßi reprezentantii companiei BCR Leasing apreciaza ca "tendinta de crestere a perioadei de finantare cuprinse in contractul de leasing reprezinta, cel putin la nivelul clientilor persoane fizice, un avantaj ce permite incadrarea unui numar mai mare de persoane in baremul de creditare impus de BNR, de 30% din venitul cumulat al membrilor de familie".
Unul dintre cele mai interesante aspecte create de modificarile Codului fiscal se refera la plata accizelor pentru produsele supuse accizelor si eliberate in consum in alt stat-membru, achizitionate de persoane fizice pentru nevoile proprii si transportate de ele insele in Romania, aspect des intalnit dupa aderarea Romaniei la UE.
Persoanele fizice descoperite ca ignora legea risca sanctiuni intre 200 de lei si 500 de lei, sumele crescand cand vine vorba de persoane juridice si variind intre 800 de lei si 2.000 de lei. ... Foarte putine persoane s-au incadrat insa in termenul legal.
150/2003, producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, pot beneficia de subventie (alocatie bugetara) pentru creditul pentru productie vegetala sau zootehnica. ... Potrivit acestuia, dintre cei 39 de solicitanti, trei - patru au fost persoane fizice.
150/2003, producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, pot beneficia de subventie (alocatie bugetara) pentru creditul pentru productie vegetala sau zootehnica. ... Potrivit acestuia, dintre cei 39 de solicitanti, trei - patru au fost persoane fizice.
La aceasta firma, SIF Transilvania (62,94%) si SIF Oltenia (16,33%) îsi împart pachetul majoritar de actiuni, restul de 20,73% fiind în posesia unei liste de persoane fizice si juridice.
Societate este detinuta de Asociatia Salariatilor PAS Chimica SA (63,35%), SSIF Broker SA (4%), SIF Banat-Crisana (1,99%) si o lista de persoane fizice (29,5%).
Societate este detinuta de Asociatia Salariatilor PAS Chimica SA (63,35%), SSIF Broker SA (4%), SIF Banat-Crisana (1,99%) si o lista de persoane fizice (29,5%).
google-analytics.com